Frakt og levering

Leveringstid

Vi ønsker å være en av de raskeste aktørene i markedet med kortest mulig leveringstid. Vår normale leveringstid er 3 til 5 virkedager. Mottar vi bestillingen innen 12.00 sendes varene innen 24 timer.

Leveringstiden påvirkes av ordre mengde, produkt størrelse og tilgjengelighet hos våre transportører.

Fraktpris

Fraktprisen er avhengig av den fysiske størrelsen og vekten av bestillingen. Vi kalkulerer frakten etter behandlet bestilling og etterfakturere fraktkostnadene via transportør for å holde fraktkostnadene så lave som mulig.

Det er også mulig for oss å kappe varene i mindre størrelser for å spare på fraktkostnadene. Legg inn en kommentar i bestillingen eller kontakt oss for vurdere mulighetene rundt kapping av varer. Normalt inkluderer vi kapping (med forbehold) inkludert i prisen men det kan forekomme tillegg i totalkostnaden dersom du har spesielle behov relatert til kapping.

Henting

Ønsker du å hente varene selv er du velkommen til å besøke vårt verksted. Legg gjerne inn en melding i bestillingen din om du ønsker å hente selv eller ring oss for å avtale tidspunkt for henting slik at vi har god tid på klargjøring av ordren din.

Vår besøksadresse er:

Design og Metall AS
Opstadveien 5
4331 Ålgård